Javascript radionice - škola programiranja

WEBnSTUDY mala škola programiranja - sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da smo pokrenuli serijal Javascript radionica. Svaka radionica je tematska i održava se tokom jednog meseca u četiri termina, vikendima.

Radionica će biti prilagođena polaznicima i organizovana u grupe (zavisno od interesovanja).

Prva grupa je namenjena najpre srednjoškolcima i studentima (ali i starijim razredima osnovnih škola) koji su već učili programiranje, ali nisu radili u Javascriptu i žele da nauče kako da primene dosadašnje znanje (bez obzira u kom jeziku).

Druga grupa je namenjena istom uzrastu, ali potpunim početnicima, koji nikada nisu učili programiranje i kojima će Javascript biti prvi programski jezik. Tempo rada u ovoj grupi je blaži, sa naglaskom na razumevanju koncepata programiranja i algoritmizacije problema.

U novembarskoj radionici ćemo, kroz primere savladati tipove podataka, promenljive, izraze i operatore, funkcije, kao i osnovne kontrolne strukture. Naravno, usput ćemo pokupiti ponešto i o objektima web stranice i kako se koriste.

Za decembarsku radionicu planiramo upoznavanje sa ugrađenim objektima Javascripta kao i osnove manipulacije elementima web stranice.

Kasnije nas čeka još dosta toga zanimljivog - strukture podataka, regularni izrazi, koncepti objektno-orijentisanog programiranja i na koji način su rešeni u Javascriptu, funkcionalno programiranje, rad sa događajima, web API-ji, callback funkcije i kako se izvući iz callback hell-a... pa sve do Node.js, popularnih frameworka, programiranja web servera i desktop aplikacija. Tokom celog tog procesa rešavaćemo i klasične programerske zadatke - u nekom trenutku moramo savladati i rekurziju i druge tehnike da bismo stekli zaokruženo programersko znanje.

Prijava

U toku je rana prijava za radionice. Samo tokom ovog perioda nudimo vam mogućnost da nam se pridružite po specijalnoj sniženoj ceni od samo 5.900 dinara za mesečnu radionicu - 4 termina od po 3 sata. Broj mesta u grupi je ograničen.

Radionice se održavaju u Studentskoj ulici na Novom Beogradu, blizu Studentskog grada, nekadašnje Politehničke akademije i IX gimnazije. U cenu od 8.900 su uračunata 4 termina po 4 sata. Broj mesta u grupi je ograničen.

Molimo vas da unesete ispravne podatke. Vaši podaci su vaše vlasništvo i u svakom trenutku možete tražiti da budu obrisani. Ne delimo i ne koristimo vaše podatke u druge svrhe osim za planiranje i kontakt o održavanju radionice. Nećemo vas zvati da vam reklamiramo ili nudimo bilo šta drugo osim radionice za koju ste se prijavili.

Ime
Prezime
E-mail
Kontakt telefon
Godina rođenja
Koju školu pohađaš?
Za koju grupu se prijavljuješ?
Prijava za ovu školsku godinu je završena. Hvala na interesovanju.

I da li je to sve? Ne, nije! U budućnosti planiramo i serijal web radionica gde ćemo se detaljno pozabaviti digitalnim marketingom, komunikacijom, SEO praksom, HTML-om, CSS-om, pripremom grafike, responzivnim dizajnom i WordPressom. Takođe, spremamo i serijal radionica posvećen algoritmima i programiranju - gde ćemo se upoznati sa klasičnim algoritmima za sortiranje i pretragu, naučiti kako se radi sa listama, stablima, grafovima, naučiti kriptografiju i hešovanje, proći kroz tehnike poput backtrackinga i dinamičkog programiranja, dok ne stignemo do kompjuterske grafike i fraktala.

Za bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na .

Svi elementi sajta Web'n'Study, osim onih za koje je navedeno da su u javnom vlasništvu, vlasništvo su autora i ne smeju se koristiti, u celosti ili delimično bez pismenog odobrenja autora. To uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, prateći grafički materijal i programski kod.
Ovaj sajt koristi tehnologiju kolačića (cookies). Detaljnije o tome možete pročitati u tekstu o našoj politici privatnosti.