HTML i CSS radionice - mala škola web dizajna

WEBnSTUDY mala škola web dizajna je serijal radionica namenjen potpunim početnicima, ali i iskusnijim HTML/CSS/web dizajnerima i developerima. Svaka radionica je tematska i održava se tokom jednog meseca u četiri termina, vikendima.

Radionica je prilagođena stepenu znanja polaznika i organizovana u grupe (zavisno od interesovanja i godina polaznika).

U januarskoj radionici ćemo savladati osnove HTML-a i CSS-a. Kasnije proširujemo to znanje, idemo dalje sa HTML-om, i učimo nove tehnike CSS-a: napredne selektore, pozicioniranja i nove layout tehnike (flexbox i grid), rešavamo konkretne izazove (meniji, slajderi, galerije, parallax, dark mode), učimo responzivni dizajn i kako da primenimo SEO tehnike.

Prijava

U toku je rana prijava za radionice. Samo tokom ovog perioda nudimo vam mogućnost da nam se pridružite po specijalnoj sniženoj ceni od samo 5.900 dinara.

Radionice se održavaju u Studentskoj ulici na Novom Beogradu, blizu Studentskog grada, nekadašnje Politehničke akademije i IX gimnazije. U cenu od 8.900 su uračunata 4 termina po 4 sata. Broj mesta u grupi je ograničen.

Molimo vas da unesete ispravne podatke. Vaši podaci su vaše vlasništvo i u svakom trenutku možete tražiti da budu obrisani. Ne delimo i ne koristimo vaše podatke u druge svrhe osim za planiranje i kontakt o održavanju radionice.

Ime
Prezime
E-mail
Kontakt telefon
Godina rođenja
Koju školu pohađaš?
Za koju grupu se prijavljuješ?
Prijava za ovu školsku godinu je završena. Hvala na interesovanju.

Za bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na .

Svi elementi sajta Web'n'Study, osim onih za koje je navedeno da su u javnom vlasništvu, vlasništvo su autora i ne smeju se koristiti, u celosti ili delimično bez pismenog odobrenja autora. To uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, prateći grafički materijal i programski kod.
Ovaj sajt koristi tehnologiju kolačića (cookies). Detaljnije o tome možete pročitati u tekstu o našoj politici privatnosti.